Reiki Kurser

Reiki er en naturlig medfødt egenskab. Med Reiki kan du få åbnet for dine medfødte evner og lære et enkelt system til healing af dig selv og andre.

Reiki er en udviklingsvej der øger livsgivende energi som du generfarer ved et kursus. Du vil opnå meget ved at lære at heale dig selv og andre, både på det psykiske og fysiske plan.
Du vil opleve positive forandringer i din dagligdag, at dit liv føles mere intenst, dybere, rigere og lysere, hvilket bringer glæde og taknemmelighed, samt mere tillid til dine potentialer.
Reiki bringer dig derhen, hvor du har brug for at være for at kunne accelerere din udvikling. Dine tanker og hænder får større kraft, dine ord større vægt og dine sanser større rækkevide.

Reiki videregives af en Reikimester

Reiki opdeles i trin, hvor du tager dem i rækkefølge.

Reiki I
På grunmodulet lærer du at åbne op for healing og bruge dine hænder, som selvhealing eller healing af andre. Du vil modtager initieringer og lære dine hænders helbredene evner at kende. Du vil lære at selvheale for at lære dig selv endnu bedre at kende, en ny måde og en vej til meditation. Du vil få behandlingsteknikker og øvelser samt Kursusmateriale og diplom.
Pris kr. 1.200
Reiki II
Du vil modtage initieringer og Usuis symboler. Med symbolerne kommer der yderlig energi til behandlingerne. Du vil lære krafthealing, psykisk healing og fjernhealing, samt behandlingsteknikker og øvelser. Kursusmateriale samt diplom.
Pris kr. 2.400

Se kalender for dato
 

Reiki III
Reikimester grad - læremester graden.
Reiki III er en livsvej, kan opleves som et kald, at du vil lære at fordybe dig endnu mere i Reiki, dig selv og dele det med omverdenen. Du vil skulle følge mesteren i Reiki I & II to gang. Du vil modtage initiering og vil lære at initiere andre i Reiki.
Kursusmateriale samt diplom.
Pris kr. 7.500

Reikimester initiering og symbolet
Reiki III er en livsvej, kan opleves som et kald, at du vil lære at fordybe dig endnu mere i Reiki og dig selv og dele det med andre. Du vil modtage en initiering til at få mere styrke i din healings energi.
Kursusmateriale samt diplom.
Pris kr. 2.800

Dato efter aftale

nkefelt - TFT - Clairvoyance - Reiki healing i Fredericia