Reiki
 

Reiki betyder Universel Livsenergi og denne energi er den kraft, der virker og lever i alt skabt. 'Rei' som betyder ånd, ubegrænset eller universel er den spirituelle del af healingen. 'Ki' betyder energi eller kraft, og denne bruges til at heale og rette på kroppens fysiske gener og fjerne symptomer.

Alle kan lære Reiki - uanset trosretning og filosofisk livssyn. Reiki samarbejder med og understøtter alle andre behandlingsformer - både videnskabelige og alternative. Reiki kan heale alt, når som helst og hvor som helst - mennesker, dyr, planter, vand, mad, tanker, fødsler, maskiner, situationer - alt kan heales. Med Reiki energien kan man fjernheale og psykisk heale. Reiki energien kan også bruges til at rense rum for negative energier.

Jeg bruger Den Universelle kærlige og kraftfulde Livsenergi til både samtale, healing og rensning af din aura og dine chakra.

Healing fjerner blokeringer, renser fysisk som mentalt, bringer ny energi og skaber balance mellem krop, sind og sjæl. Reiki går derhen hvor der er størst behov for den, med andre ord er det klientens energisystem der bestemmer hvor og i hvilken rækkefølge der heales.
Healing er ren afslapning på alle planer, både psykisk som fysisk, samtidig giver det mere energi til at takle sin hverdagen.

Her i vesten er den mest anvendte metode håndspålæggelse, hvilket også er den vi benytter os af. Men du kan også puste, masserer og 'se' med Reiki. Håndpositionerne er ment som hjælp til en målrettet healing, de er ikke et krav.

Man kan heale alt, hvor som helst og når som helst også f.eks. rum der er mindre behagelige at opholde sig i.

Reiki kan også gives som fjernhealing (dvs. du heales medens du opholder dig et andet sted). F.eks. er det især brugt ved børn, ældre eller svage mennesker eller under udførelsen af en operation .


Tankefelt - TFT - Clairvoyance - Reiki healin