Clairvoyant Vejleder Uddannelse

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen
Jeg har fundet en indre ro og er blevet opmærksom på mine blækspruttearme. Jag kan mærke jeg er dygtig til clairvoyance. Det er kommet bag på mig hvor let det kommer til mig. Jeg er dygtig <3
jeg kan kombinere det med coaching og viden indenfor pædagogik og psykologi. 
Det har været en delig rejse fyldt med indsigter til mig selv. Jeg har fået pudset brillerne og fundet ud af at jeg kan se rigtigt meget. Mit "goddag" til den åndelige verden har været meget overstrømmende "Velkommen hjem"
Masser af øvelser, meditation, gå i dybden og være sammen med andre spirituelle. Kan bestem anbefales
Dorthe


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 
Uddannelsen som Clairvoyant vejleder har virkelig været en spændende og meget intens rejse. Der er blevet grint og grædt, og grint noget mere. Sommetider er rejsen foregået i smult vande og andre gange i stormfuldt hav, men altid hjalp Heidi os til at navigere igennem. Jeg kom med det formål at blive klogere på mig selv, og det blev jeg. Jeg blev også klogere på verden, og den måde jeg oplever den på, og som sidegevinst gav det mig tillid og mod til at være mere autentisk og åben. Uddannelsen gav mig venskaber med en gruppe skønne kvinder og desuden redskaberne til at jeg idag har en "fritidsklinik",hvor jeg tilbyder clairvoyance og healing. Jeg kan absolut anbefale den investering i dig selv, som en uddannelse til Clairvoyant vejleder er.
Lone Bjerre-Christensen


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 
Clairvoyant uddannelsen har givet mig og mine studiekammerater rigtig meget. Jeg har lært en helt masse om mig selv, til trods for at jeg via min profession har været en del igennem omkring mig selv. Jeg kom lige lidt dybere ned i mig selv men mit verdens billede er også blevet anderledes, jeg føler selv at jeg har fået et bedre menneske syn. Jeg har igennem uddannelsen arbejdet med en helt masse forskellige temaer, nogle var jeg helt vild med og andre blev prøvet. Det der er inde for denne verden, er at der er plads til forskelligheder, ingen er ens og derfor vil der være noget som føles bedre end andet. Jeg har fået en tillid til min åndelig kontakt og flere bekræftelser på at de er der. Det har været skrammende nogle gange, bare tanken om at der findes noget som ikke kan ses. Her har Heidi været rigtig god til at hjælpe mig og altid svaret på mine nogle gange ret lange sms´ere eller mails, med en million tanker og rigtig mange ting som bare blev større og større. Noget der har betydet rigtigt meget for mig under uddannelsen er at jeg altid har kunne komme i kontakt med Heidi, der har altid været tid til mig og hun bruger tid på at lytte til hvad jeg havde på hjertet og give mig nogle forklaringer ind til jeg forstod det.

Det har givet mig et bedre familie liv og en bedre måde at møde andre på, jeg er mere autentisk og lever livet mere bevidst. Det giver en lykke indefra og det er ikke helt skidt ;)
En god uddannelse, med rum og plads til alle. Tak for et dejligt forløb med masser af indre arbejde.
Kærlig hilsen
Lene Bruun
Clairvoyant – 23929661


Intuition & Clairvoyance Kursus
Det er en luksus at give mig selv en hel weekend med fokus på MIG!
Vi som lidt for ofte tænker og bekymrer sig om andres ve og vel, har godt af at dykke ned i os selv og mærke efter hvad der er godt for dig. Mærke roen, hvad der rører sig indeni og blive beriget med ny og spændende viden om os selv, vores egen livskvalitet og se en lille bid af universet - og mærke kærligheden herfra.

Jeg har fået en bedre fornemmelse af min intuition og mine evner. Har fået en dejlig ro med hjem herfra. 
Anne Frandsen


Intuition & Clairvoyance Kursus

En god introduktion til at se og turde se og have tillid til det man oplever.
Jeg forstod nogle ting mere tydeligt og Heidi var tryg og forstående.
Tina


Intuition & Clairvoyance Kursus
Jeg blev bekræftet i det jeg kan og valgte rigtig i at være her, også selv om det kan være grænseoverskridende. Der var mange øvelser og lidt teori.
Jeg går herfra med følelsen af at vil lære/vide meget mere.
Er blevet mere nysgerrig på mig selv
Utrolig attraktivt kursus 10/10
Nicolai


Intuition & Clairvoyance Kursus

Super godt med masser af øvelser og tilpas teori. Alle sanser blev aktiveret.
jeg kan bestemt anbefale kurset. Jeg overvejer nu også at tage Clairvoyant Vejleder Uddannelsen her fordi jeg fik så meget ud af kurset.
Dorthe


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2014

Uddannelsen giver en fantastisk oplevelse af at kunne hjælpe andre og sig selv. det er et spændende forløb og vildt ´hvor man på et år kan nå til med clairvoyancen. det har givet mig bedre indsigt i mig selv og hvad der er godt for mig. troen på at nogen hjælper mig på vej. Jeg har fået mere ro og mere tillid til mig selv.
Mvh Susanne


Intuition & Clairvoyance Kursus

Kurset giver redskaber til at finde ro. Det at man gennem meditation kan finde ro og velvære til at blive løftet højere mod universet og få kontakt, som er meget beroligende og givende.

Det er et kursus som giver redskaber til selvudvikling og vækker en nysgerrighed til endnu mere Clairvoyance. Spændende at finde ud af at man kan mere end man lige tror. Heidi er fantastisk til at formidle budskabet og troen på sig selv.
mvh Lene


Intuition & Clairvoyance Kursus 

Det hele var så spændende og givende, jeg er blevet mere nysgerrig. Bare så fantastisk spændende. Glæder mig til at komme i gang med selve Uddannelsen.
mvh Gitte Hansen


Intuition & Clairvoyance Kursus 

Jeg kan varmt anbefale kurset. Kurset giver et godt indblik i hvad der kommer til at foregå på selv Clairvoyant Vejleder Uddannelsen. Jer er positiv overrasket over hvordan jeg kan bruge mine sanser og intuition, selvom det kun var 2 dage synes jeg at opleve hvor udviklende kurset var for mig.
Nanna K.B.Jensen


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 

Jeg har lært mig selv at kende. Fået forståelse for hvorfor jeg reagerer og er som jeg er. Fået troen på mig selv. Fået forklaret ting så også jeg forstår dem.

Det har givet mig en positiv indsigt i hvilken person jeg er. De fejl som jeg ser/så hos andre er noget jeg selv indeholder også kan jeg derefter arbejde med dem. Jeg er blevet mere åben omkring mine følelser til at sige hvad jeg mener.
Uddannelsen er ikke kun en uddannelse til clairvoyant Vejleder, men en reje i din personlig udvikling. Den vil forandre dit liv i positiv retning.
Uddannelsen foregår på et plan hvor alle kan være med.
Gyta Kongsberg Boysen


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2013

En super uddannelse, dejlig atmosfære. Heidi er god til at træde til, hvis der er behov for at tale om evt. udfordringer der kan være svære at overskue eller at komme igennem alene. Er der noget du ikke forstår, stopper Heidi ikke før emnet er forstået. Jeg har fået større tillid til mig selv, flere hensigts-mæssige måder at kommunikere på. Jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv, er blevet mere åben også i større forsamlinger. Et sted og en uddannelse der kan anbefales om man vil være clairvoyant eller ønsker selvudvikling.
Dorthe Pedersen


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2013

Jeg har fundet mig selv på en anden måde og er begyndt at tro på at det jeg mærker er rigtigt. Det bedste er omsorg, kontakt, øvelser, selvindsigt af egen person og dialog.
Det værste var at jeg blev nød til at ændre holdning ;-D
Uddannelsen kan anbefales hvis du vil i dybere kontakt med dig selv og tro på at du er det værd!
Jesper


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Heidi og Pia. Sammenværet med ligesindede, fordybelsen i sig selv og hyggen samt alle de AHA oplevelser er fantastiske. Den viden jeg har fået omkring mig selv og mine evner er jeg meget taknemmelig for. Større indsigt, mere ro og troen på mine evner, samt redskaber jeg kan bruge til at se hvad der er mit og hvad der bestemt ikke er mit.
Ønsker man selvudvikling så er denne uddannelse en rigtig god ide.
Mianne Søndergaard


Intuition & Clairvoyance Kursus 

En enkel og overskuelig måde at få præsenteret et, på nogle måder svært stof. Jeg har lært at det nytter at bede om hjælp. At det ikke nødvendigvis er den hjælp man beder om man får, men den hjælp man har brug ;-)
Irene


Intuition & Clairvoyance Kursus 

Kurset var over mine forventninger. har fået tro på mig selv og indsigt. Alt var spændende, øvelser og gennemgangen - øv at det kun var 2 dage ;-)
Du har alt at vinde, intet at tabe. Du er ikke alene.
Diana Rolle


Intuition & Clairvoyance Kursus 

En øjenåbner for at jeg har nogle evner som jeg ikke var klar over, at jeg havde. Øvelserne var rigtig spændende fordi de åbnede mine øjne på en legende måde.
Det har været spændende at opleve dette univers. Et varmt og forstående og trygt miljø. Engageret underviser.
Lone Bjerre-Christensen


Intuition & Clairvoyance Kursus 

For dig der ønsker at komme i dybere kontakt både med dig selv og den åndelige verden. jeg har fået ro og fred med mig selv. glæde over egen udvikling.
Lene Madsen


Intuition & Clairvoyance Kursus 2013

Redskaber til at selvudvikle mig. Alt var spændende, men det at blive forbundet til vejleder var særdeles spændende.
Ønsker man at lære sig selv at kende og lære at bede om hjælp, er dette et rigtig godt kursus. Det giver mening med hvorfor vi er her på jorden.
Lene Petersen


Intuition & Clairvoyance Kursus 2013

Jeg har fået mere tro på at jeg har evner på dette område. Øvelserne var alle spændende. Alle har helt sikkert godt af at prøve dette kursus og opleve noget om sig selv.
Annie Høgnesen

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2012

Det har været en rejse at være med på uddannelsen. Rejsen startede før selve uddannelsen, med hjælp fra Heidi. Selve uddannelsen har flyttet mig SÅ MEGET indeni mig. Mine indre værdier er blevet tydelige for mig - og jeg har lært hvordan jeg kan få overensstemmelse mellem mit indre jeg og mit aktuelle liv.

Jeg har lært at lægge styringen mere over til min intuition end mit hoved.
Slapper mere af, mærke min mave og er meget mere i balance med mig selv.
Der er åbnet for nogle sluser og jeg fornemmer helheden og min egen betydning.
Er ved at lære/fatte hvad det hele går ud på !!
Har ændret fokus, jeg vælger det positive. Har givet slip, det giver frihed og mere plads til min mand.
Birgitte


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2012

En god måde at komme ud og rejse på, som går ind af. Muligheden for at finde dit indre jeg og en forståelse på sig selv og andre mennesker. Giver større rummelighed i forhold til mit eget syn på tilværelsen.
Har fået mere indre ro, kan nu finde det positive i andre mennesker.
En ny rejseplan til livet for mig.
Jette


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2012

Heidi er et fantastisk menneske, hun giver plads til forskellighed og hun formår at løfte hver enkelt kursist. Hun giver ro og hjælper med at forstå os selv og denne verden bedre.

Jeg er mere i balance, lytter mere efter min egen intuition, er mere tolerant - lader ikke ting og andres meninger gå ind og nage mig mere.
Tak for alt det du har lært mig.
Dorthe


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2012

en fantastik indre rejse, både personligt og åndeligt. En rejse hvor jeg kommer hjem og hvor jeg finder mit lys og lyset i andre.

Jeg har fået tillid til livet, mere indre ro, taknemmelighed og endnu større interesse for den åndelige udvikling og venskaber.

Heidi Nysum


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2012

Uddannelsen hjælper med at finde sig selv og udvikle sin potentialer enormt. Jeg kan anbefale den uddannelse til enhver som elsker den spirituelle verden og som søger sig selv og vejen i fremtiden.

Mit liv har forandret sig meget - kun positivt. Jeg har lært at se mennesker fra et andet synspunkt. Jeg har lært at stole på mig selv og minefornemmelser. Mit liv har forandret sig positivt med 180 grader. Jeg har fremgang i ALT og føler mig mere i balance.

Cindy Kurek


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2010-11

Jeg kender mig selv nu ! Mere end nogensinde før ! Jeg stoler på mig selv, min intuition og forstår meget bedre hvad jeg har brug for. Jeg kender en "ny" verden, hvor alting står meget klarere for mig. Jeg har ro. At tage og udføre uddannelsen er ligesom at blive genfødt - en transformering til noget positivt og lykkeligt ;-D og at forstå livet i en ny dimension åbner ens øjne og gør små og store ting meget lettere at håndtere. Med åbne øjne og sind skabes en tilstand af lykke, ro, selvtillid, energi og kærlighed !

Har lært mig selv og den åndelige verden at kende !

Katrine

Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2010-11

Jeg vil anbefale uddannelsen til den der står og er usikker på sig selv. Uanset om man er til det alternative/spirituelle eller ej. Uddannelsen kan kun udvikle og hjælpe en, det kan blive hårdt undervejs, men der er tid og kompetence til at tage sig af alle.

Uddannelsen har givet mig mange gode råd, mere indsigt i hvem jer egentlig er og at der er ok at jer er den jeg er. Jer er ikke så usikker i mine valg mere, jeg er ikke færdig udviklet, men jeg ved, jeg ikke ryger ned af de trin jag har taget opad.

At være et sted hvor man hele tiden får at vide man er god nok, og at jeg endda kommer til at tro på det ind i mellem. Har lært at meditere og tømme hovedet, fundet ud af at jeg rent faktisk kan modtage beskeder og føler jeg næsten har lært at bruge min intuition.

Knus fra Pia


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2010-11

Jeg føler at clairvoyance uddannelsen har givet mig mere selvværd, rigtig god selvtillid, meget lærdom om mig selv. Jeg føler i dag at jer er hjemme i mig selv, det er jo vigtigt når jeg vil arbejde med andre mennesker og hjælpe dem. Min flid har hjulpet mig.

En god atmosfære, følelse af tryghed, at arbejde med mig selv personligt gennem øvelser, mål og 30 øve personer. At blive guided til at lave clairvoyance, der bliver stillet krav til os på en god måde også med hjemme opgaver.

Jeg føler lige nu at min selvtillid er rigtig god og de problemer jeg har tumlet med, har jeg ved hjælp at uddannelsen fået styr på.
Jeg føler at mit englekort som jeg trak i starten "Transformation" er sket !
Jytte


Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 2010-11

Meditation og visualiseringsøvelser var en stor oplevelse. Kontakten med åndelige vejledere og guides var helt fantastisk ! Kærlig og venlig vejledning selvom jeg var negativ. Ved nu hvad clairvoyance er.

Jeg er blevet gladere, og har fået mange positive åndelige oplevelser, som er til at blive høj over. Er bedre til at skelne og mit sortsyn tager ikke magten fra mig, mere selvtillid !
Karen


Intuition & Clairvoyance Kursus Okt 2013

Søger du indre ro ? Er det det rette kursus. Kend dig selv.
Jeg havde ingen forventninger, men lærte absolut meget. Jeg lærte at finde lyset og fandt ud af.
Jeg kan godt

Intuition & Clairvoyance kursus 2013

Det der har gjort størst indtryk på mig, var at komme nærmere nærværet med min "åndelige vejleder". Jeg har mødt ham før ved tidligere meditationer, bare ikke så tæt. det var en rystende oplevelse, men samtidig smuk. Noget jeg ikke vil glemme. Er glad for at jeg turde møde ham. Vi fik viden om teorien og samtidig anvendt det i praksis via øvelser. Kurset har gør at jeg føler mig mere sikker på mig selv og min formåen og det er blevet mere genkendeligt.


Intuition & Clairvoyance Kursus Okt 2011

Søger du indre ro ? Er det det rette kursus. Kend dig selv.
Jeg havde ingen forventninger, men lærte absolut meget. Jeg lærte at finde lyset og fandt ud af.
Jeg kan godt
Hilsen Jwo


Intuition & Clairvoyance Kursus II Okt 2011

Jeg havde ingen forventninger, men håbede det ville være med til at afkode meditation og kontakt til den åndelige verden. Kurset har givet en del viden på området.
Kurset kan anbefales det alle der ønsker vejledning til meditation og kontakt til dine vejledere !


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Jeg vil gerne skrive lidt bedre feedback til dig og mere specifik, end det jeg skrev på sedlen, og du må gerne benytte det i andre sammenhænge.

Det, der er med til at gøre det til en dejlig oplevelse handler for mig bla om følgende:

1: Du har en dejlig ro og udstråler samtidig tilpas mængde autoritet og selvfølgelig også kærlighed til at skabe de trygge rammer. Du har en god måde at møde os på. Der var - for mig - tilpas med teori, formidlet enkelt og klart,... og dejligt mange, gode og brugbare øvelser. Og det virker alt i alt meget professionelt!

Jeg har bestemt fået noget med mig hjem, og jeg tror, jeg kan sige, at jeg har fået en ny dimension føjet til clairvoyancen og i hvert fald fået højnet mit energiniveau. Jo, det skinner igennem, at du brænder for at formidle dette.. og workshoppen er bestemt en god "opvarmer" til en clairvoyance-uddannelse, og kan også "bare" bruges til en god oplevelse med den åndelige verden.

Jo, jeg fik bestemt indfriet alle mine forventninger og mere til!!

2: Jeg manglede lidt musik.. måske ikke i selve undervisningen, men før og efter/imellem.

3: Det er dejligt, at der er kaffe/the og kager, og frugt er faktisk rigtig forfriskende og let, når man arbejder med de åndelige ting (bare man ikke "kløjs" i det selvfølgelig).
Kh


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Det, der er med til at gøre det til en dejlig oplevelse handler for mig bla om følgende:

Du har en dejlig ro og udstråler samtidig tilpas mængde autoritet og selvfølgelig også kærlighed til at skabe de trygge rammer. Du har en god måde at møde os på. Der var - for mig - tilpas med teori, formidlet enkelt og klart,... og dejligt mange, gode og brugbare øvelser. Og det virker alt i alt meget professionelt!

Jeg har bestemt fået noget med mig hjem, og jeg tror, jeg kan sige, at jeg har fået en ny dimension føjet til clairvoyancen og i hvert fald fået højnet mit energiniveau. Jo, det skinner igennem, at du brænder for at formidle dette.. og workshoppen er bestemt en god "opvarmer" til en clairvoyance-uddannelse, og kan også "bare" bruges til en god oplevelse med den åndelige verden.

Jo, jeg fik bestemt indfriet alle mine forventninger og mere til!!
Hav det godt til vi ses.


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Et super godt kursus, hvor underviseren giver sig god tid til at svare uddybende på spørgsmål som ikke altid følger det man bliver undervist.
Spændende øvelser som sætter mange ting på plads for mig !
Havde ingen forventninger, men det har været meget positivt og glæder mig rigtig meget til næste gang.
D


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Jeg havde ingen forventninger, men blev positivt overrasket. Det var Super Sjovt at få lov at "LEGE" med sine tanker/evner, da det er usædvanligt for en almindelig dansk borger, men virkeligt FEDT !

Endnu mere FEDT at det man mærkede faktisk havde en "logisk forklaring" altså der var noget om snakken !
Jeg ser meget frem til at prøve noget mere
Simone


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

De SIDSTE 7 timer har ændret mit syn på det spirituelle....
Jeg var lidt skeptisk, ikke at jeg ikke troede på det, men skepsissen var der. Nu er jeg ikke længere i tvivl.
En dag fyldt med meget positive oplevelser
Jonas


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Weekenden har virkelig levet op til mine forventninger ; -D
Inspirerende og nærværende form for undervisning. Godt flov mellem Teori og øvelser.
Susan


Intuition & Clairvoyance Kursus Forår 2010

Det har været et rigtig godt kursus, hvor man får prøvet nogle ting. Det var rigtig fint at høre, føle og opleve og det godt at blive hørt, og forstået. Jeg syndes det var rigtig godt, nogle givtige timer i tryg atmosfære.
TAK


Intuition & Clairvoyance kursus 2009

Oplysninger til videre læreindsigt. Kurset har overrumplet mig og givet mig meget mere end forventet.
Meget lærerigt = 13
A M Pedersen


Intuition & Clairvoyance kursus

Det der har gjort størst indtryk på mig, var at komme nærmere nærværet med min "åndelige vejleder". Jeg har mødt ham før ved tidligere meditationer, bare ikke så tæt. det var en rystende oplevelse, men samtidig smuk. Noget jeg ikke vil glemme. Er glad for at jeg turde møde ham. Vi fik viden om teorien og samtidig anvende det i praksis via øvelser. Kurset har gør at jeg føler mig mere sikker på mig selv og min formåen og det er blevet mere genkendeligt.


Intuition & Clairvoyance kursus 2009

Varm anbefaling til at få indblik i den åndelige verden, uden at det virker religiøst eller kult agtigt. En verden som du selv kan sortere i og det er din vej. Meditation er et redskab til at finde en vej til at følge mine fornemmelser og sortere eller stoppe tanker. Få fokus på her og nu.
Et kursus hvor jeg har en indsigt i den åndige verden, som jeg vil kunne bruge i mit liv fremover.
Tak IA


Intuition & Clairvoyance kursus 2009

Et kursus med masser af værktøjer til brug der hjemme
god og rolig plads til spørgsmål
Super kursus !
Tryghed + varme, svar på mange spørgsmål !
Heidi er er lun, ærlig og har tid til alle!
Annette

Clairvoyance Vejleder Uddannelsen 2008

Jeg har taget clairvoyance uddannelsen ved Heidi Ezra og kan kun varmt anbefale alle med lyst til at lære mere om den spirituelle verden og sig selv at kende.
Jeg kan slet ikke forstå at der er gået et år og at jeg ikke skal af sted 1 gang i måneden mere. Det har været et lærerigt og fuldt ud tilfredsstillende forløb med fantastiske oplevelser og en rejse i mit liv jeg er taknemmelig for at have givet mig selv!

Heidi og også Lykke har været meget nærværende, og har hver eneste weekend vi har været sammen, haft et program med seriøst, sjovt, spændende og fleksibel undervisning, der altid har fanget mig, rørt mig, lært mig og ikke mindst har der altid været plads til hver enkelt af os! Til en tårer, en undren og en masse humor og hygge!!!

Jeg har været på flere kurser inden for healing spirituelt arbejde mm.
Men jeg har aldrig haft mere lyst til et kursus/uddannelse som den Heidi giver OS!
Om du vil uddanne dig til clairvoyant som jeg, vil lærer dig selv bedre at kende i TRYGGE omgivelser hvor du er sikker på ALTID at blive taget seriøs - bare vil snuse - er helt blank på hvad det spirituelle nu er, så giv dig selv Heidi og Lykkes selskab, viden og gode energi!

Held og lykke til dig! Jeg glæder mig på dine vegne lige meget hvem du er!
Hilsner fra Rikke Jørgensen, Kolding


Intuition & Clairvoyance kursus

Kurset er en gennemgang af flere forskellige øvelser som kan bruges/laves af alle. Øvelserne er til alle, alle havde forskellige indgangsvinkler og derfor er det ikke alle der får det samme ud af dem, men alle fik noget ud af det og kan også bruge det derhjemme til deres videreudvikling.
Som underviser er du god, rolig, afbalanceret og en dejlig måde at lære fra dig på.
M


Intuition & Clairvoyance kursus 2008

Dejlig atmosfære, ro & fred. Luft til det der kommer. Rigtig god energi. Plads til mig lige som jeg er. Oplevelsesrige dage rigtig fede


Intuition & Clairvoyance kursus

Det der har gjort størst indtryk på mig, var at komme nærmere nærværet med min "åndelige vejleder". Jeg har mødt ham før ved tidligere meditationer, bare ikke så tæt. det var en rystende oplevelse, men samtidig smuk. Noget jeg ikke vil glemme. Er glad for at jeg turde møde ham. Vi fik viden om teorien og samtidig anvendt det i praksis via øvelser. Kurset har gør at jeg føler mig mere sikker på mig selv og min formåen og det er blevet mere genkendeligt.


Intuition & Clairvoyance kursus 2008

Jeg meldte mig til kort tid før kurset start og havde kun tænkt, at jeg måske ville høre et par ting jeg ikke kendte til i forvejen, men jeg må sige at Heidi har været meget inspirerende og rummelig. givet sin information på en enkel og ren måde, så det er brugbart for den enkelte. Jeg er uddannet Clairvoyant, men jeg har det at jeg aldrig stopper med at lære nyt, især ikke når det serveres med varme og inspiration.
Det er tydeligt at Heidi brander for at give sin viden videre.
Pernille Eich

Intuition & Clairvoyance kursus 2008

Kurset har været helt fantastisk. Heidi har en ro om sig og der er ikke lagt op til at "man" skal bevise noget, bare være med, nyde og gøre tingene i eget tempo.
Heidi har også gjort clairvoyance til noget trygt, levende, legende alvorligt men håndgribeligt.
Skøn energi og jeg har lyst til at "lege" videre.
Tak for en rigtig dejlig oplevelse.
Vi ses
Rikke Jørgensen


Intuition & Clairvoyance kursus

Ønsker du stører indsigt i og forståelse af hvad intuition og clairvoyance er, og hvordan den kan bruges. Kan jeg på det varmeste anbefale dette Kursus.
Du vil få en masse værktøjer så du kan styrke, forstå og bruge din intuition i den dagligdag.
På dette kursus fik jeg mere tillid til mig selv.
JA


Intuition & Clairvoyance kursus 2007

Jeg har fået værktøjer som jeg kan bruge. Har lært at meditere og komme i kontakt og søge råde og vejledning fra den åndelige side. Har lært at tro mere på mig selv mine fornemmelser og følelser.

Ønsker du et større indblik i og forståelse af hvad intuition og clairvoyance er og hvordan den kan bruges. Kan jeg på det varmeste anbefale dette kursus. Du vil få en masse værktøjer, så du kan styre, forstå og bruge din intuition i den dagligdag. På dette kursus fik jeg mere tillid til mig selv.

Vibeke Kristensen


Intuition & Clairvoyance kursus 2007
Super lækkert kursus fyldt med tryghed og varme, jeg ville gerne have brugt en dag mere. Jeg fik svar på mange af mine spørgsmål om den åndelige verden og mig selv. heidi er lun, ærlig og har tid til alle.
Kærlig hilsen
Annette Rummelhof


Intuition & Clairvoyance kursus 2006
En øjenåbner, har lært meget om den åndelige verden, om mig selv, forstår meget mere om min tidligere verden og mine oplevelser. Jeg følte mig tryg i Heidis nærvær. Ja havde forventninger til kurset, som blev meget mere end indfriet. Jeg og de andre blev forstået, hjulpet og coachet igennem hver øvelser. Der var tid og plads til den enkelte - virkelig seriøst og professionelt
Anette Schack

Intuition & Clairvoyance kursus 2006

Fået svar på mange spørgsmål En helt fantastiske oplevelse.
Meget lærerigt. To dage der gik meget hurtigt.
En rigtig sød og dygtig underviser.
ET KURSUS DER SKAL OPLEVES
Kærlig hilsen
Else Hansen

Intuition & Clairvoyance kursus 2006

Har fået mange redskaber til at arbejde videre med. Eks. meditationer som et værktøj til at nå sig selv og øvelser der har fokus på processer. Dette kan varmt anbefales til at få indblik i den åndelige verden, uden at det virker religiøst eller kultagtigt. En verden som du selv kan sortere i om det er din vej.

Kærlig hilsen
Ja

Intuition & Clairvoyance kursus 2006

Fantastiske oplevelser.
Meget lærerigt.
To dage der gik meget hurtigt.
En rigtig sød og dygtig underviser.
Kærlig hilsen
Else Hansen


Intuition & Clairvoyance kursus

Gode oplysninger til videre læreindsigt. God til at give en indsigt. Gode vejledninger. meget lærerigt. Giver det et 13 tal.
A. M . Pedersen


Intuition & Clairvoyance kursus 2006
Kurset er delt op i flere forskellige øvelser som kan bruges eller laves af alle. Øvelserne blive prøvet i weekenden og hver især har forskellige indgangsvinkler og derfor er det ikke alle der får det samme ud af dem, men alle får noget ud af det og kan også bruge de øvelser der er bedst for dem bagefter hjemme. Alle får en indsigt om hvad det vil sige at arbejde med den universelle verden. Underviseren er god, rolig, afbalanceret og har en dejlig måde at lære fra sig på.

Ernst